1 2 3
В Глобинській громаді будуть замінені газові лічильники Друкувати Написати листа
П'ятниця, 22 липня 2016 10:09

21 липня 2016 року перед початком сесії Глобинської міської ради до депутатів звернувся  керівник Глобинського РПГ Володимир Замогильний, який повідомив, що відповідно до Постанови НКРЕКП для ПАТ «Полтавагаз», якою  затверджений План розвитку  газорозподільної системи на 2016-2025 роки, першим розділом якого є Інвестиційна програма на 2016 рік   в  господарствах   жителів Глобинської громади  буде проведено заміну газових лічильників.

Будуть встановлені   сучасні  високотехнологічні газові лічильники з встановленими в них радіомодулями, що забезпечить передачу відомостей про кількість спожитого газу  від споживачів до Глобинського РПГ. Така  технологія давно вже діє в  європейських країнах, а тепер розпочинається її впровадження і в нас. Заміна лічильників буде проводиться безкоштовно. При цьому в разі необхідності проведення монтажних робіт, де не співпадатимуть кріплення газових  лічильників  і такі роботи будуть проведені, як завірив  присутніх міських депутатів Володимир Замогильний, безкоштовно,  за рахунок Глобинського РПГ. Депутат міської ради Валерій Ведмідь навіть мав сумнів з цього приводу, мовляв, а  в чому тут «підвох»? Адже,  давно вже громадяни нашої країни відвикли від того, щоб наша держава щось щиро робила хороше  для простих людей.

Та, як запевнив вкотре керівник газового господарства району, цього разу дійсно такі роботи будуть проведені  безкоштовно. А заміна газових лічильників буде проводитися на аналогічні по потужностям  вже встановленим в домогосподарствах жителів нашої  громади. Радіомодулі працюватимуть автономно, тобто, не споживатимуть електричної енергії  так, як джерелом живлення будуть встановлені на них заводом-виготовлювачем  батареї.  Їх запасу потужності має вистачити на 5-6 років роботи. В усякому разі саме такий термін їх експлуатації обіцяють виробники.

Всього в Глобинському районі буде встановлено в цьому році 6 102 лічильники. Всі вони будуть встановлені  на території населених пунктів Глобинської громади.  До речі така робота вже на території нашої громади  розпочалася і перші такі лічильники  встановлені в селах Кордубанове, Новомосковське, Коломицівка, Старий Хутір та Павлівка.

alt

Під час виступу керівника Глобинського РПГ Володимира Замогильного перед міськими депутатами

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада