1 2 3
Липнева сесія міських депутатів Друкувати Написати листа
П'ятниця, 22 липня 2016 13:06

21 липня 2016 року в приміщені зали засідань міської ради відбулося чергова десята сесія  Глобинської міської ради І скликання. В її роботі  змогли прийняти участь 17 депутатів,  обраних  до складу міської ради. З різних причин   були відсутніми міські депутати: Олександр Безштанько, Іван Горобець, Тарас Жилін, Тимур Збираник, Віктор Кір’ян,  Анатолій Козоріз, Олексій Кошеленко, Юрій Мацак та Ібрагім Хакімов. Враховуючи, що чимало депутатів  не брало участі в роботі цієї сесії, а окремі депутати навіть по декілька раз підряд не беруть участі в роботі сесії міської ради депутат Григорій Ковш вніс пропозицію регламентній комісії вивчити дане питання. Адже, коли депутати давали згоду на участь у виборах вони розуміли свою відповідальність перед виборцями та ті обставини, що зможуть вони належним чином виконувати свої депутатські обов’язки.

Всього під час роботи цієї сесії було розглянуто  93 питання, внесених до порядку роботи сесії. З них,  найбільше  питань   стосувалося розгляду звернень жителів громади по врегулювання земельних відносин: затвердження проектів землеустроїв щодо відведення земельної ділянки (27 звернень), затвердження актів обстежень земельних ділянок (4 звернення), вилучення земельних ділянок (5 звернень),  затвердження технічної документації із землеустрою (6 звернень) та надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки (44 звернення).

По всіх питаннях, що розглядалися цього дня депутати прийняли позитивні рішення, за виключенням розгляду звернення ПрАТ «Полтавазооветпромпостач», щодо надання дозволу на поділ земельної ділянки площею 0,10 га для роздрібної торгівлі та комерційного використання за адресою: м. Глобине, Центральна, 187. Під час  розгляду цього питання  частина депутатів утрималася при голосуванні, тож, для позитивного  вирішення   питання не набралось необхідної кількості голосів.

Депутати прийняли і ряд надзвичайно важливих для громади рішень, зокрема,  щодо внесення змін до  Програми соціально-економічного розвитку Глобинської міської територіальної громади на 2016 рік, збільшивши кількість об’єктів благоустрою, які будуть додатково збудовані чи  введені в експлуатацію  за рахунок коштів, що надійшли від перевиконання  плану надходжень до міського бюджету. Так, майже на 40 вулицях міста та сіл нашої громади будуть проведені в цьому році ремонти дорожнього покриття, продовжено  ремонти пішохідних тротуарів в м. Глобине по вулицях Центральній, Володимирській, Травневій, Полтавського шляху  та алеї в Центральному сквері. Збільшено асигнування і на Програму охорони довкілля, раціонального використання природних ресурсів та забезпечення екологічної  безпеки на території Глобинської міської територіальної громади на 2016 рік.

В цілому робота сесії пройшла в діловій,   злагодженій обстановці.   Проводив засідання сесії Глобинський міський голова Станіслав Джусь.

alt

Фрагмент з роботи 10 сесії Глобинської міської ради І скликання

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада