1 2 3
Буденна робота Друкувати Написати листа
Четвер, 01 грудня 2016 17:07

Наше місто Глобине майже на 50 відсотків  забезпечено вуличним освітленням, а окремі села громади, вже  повністю обладнані вуличним освітленням. А взагалі, як напрямок розвитку громади на 2017 рік передбачається,  що  вуличне освітлення всіх населених пунктів громади має повністю бути забезпечено.

Та мало забезпечити населенні пункти вуличним освітленням,  необхідно ще й здійснювати технічне обслуговування   вже діючих  ліній вуличного освітлення  на території  громади. Саме такі завдання виконують працівники ККП м. Глобине.

«Час від часу елементи освітлення в ліхтарях  вуличного освітлення виходять з ладу та потребують своєї заміни, - говорить начальник ККП м. Глобине Володимир Карабут, -саме тому  доводиться проводити роботи із технічного обслуговування діючих ліній електромереж. Ми накопичуємо інформацію про несправності в роботі ліній вуличного освітлення, перегорілі ліхтарі  а потім, в залежності від отриманої інформації,  здійснюємо заходи з технічного  обслуговування. Можливо, декому з жителів нашого міста, чи сіл громади,   і не подобається,  що ми не так оперативно реагуємо на інформацію про перегорілий елемент освітлення в ліхтарях,  чи іншу не справність. Та ми    намагаємось   ефективно здійснювати заходи з технічного обслуговування мереж вуличного освітлення. Так, 30 листопада цього року ми здійснювали обслуговування ліній електромереж  в центрі міста Глобине. При цьому користувалися, як отриманими даними про  несправність окремих елементів ліній електромереж,  так і фактичними виявленими на місці несправностями лінями електромереж».

alt

alt

Працівники ККП м. Глобине: водій Анатолій Ковалевич та електрик Олександр Мочайло під час технічного обслуговування лінії вуличного освітлення по вулиці Гагаріна в центрі міста Глобине

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада