1 2 3
Підтримка міського футбольного клубу Друкувати Написати листа
Четвер, 09 березня 2017 13:48

В минулому році глобинські футболісти з футбольного клубу «Глобине»,   виступаючи в першій лізі чемпіонату  Полтавської області з футболу,  вибороли третє місце та стали бронзовими призерами.   Участь футбольної команди в  такому  престижному турнірі та зайняте нею   призове місце стало можливим,  завдячуючи прийнятій   депутатами Глобинської міської ради     Програмі розвитку фізичної культури і спорту Глобинської територіальної громади на 2016-2020 роки. Адже, саме ця  Програма дала змогу фінансувати участь ФК «Глобине» в обласній першості та професійну підготовку   юних глобинських  футболістів на клубному рівні.

Не залишаються осторонь керівництво та депутати Глобинської міської ради проблем юних футболістів і цього року. Так, на  сесії Глобинської міської ради, що відбулася 6 березня 2017 року прийнято рішення про збільшення фінансування  потреб ФК «Глобине». Зокрема,  передбачено видатки на придбання спортивного інвентарю в сумі 15,4 тисячі та забезпечення навчально-тренувального  процесу  і участі в турнірах, товариських іграх та чемпіонатах в сумі 114,6 тис. грн.

Тож, для юних футболістів в нашому місті створено належні умови  для зайняття їх улюбленим видом спорту  та  їх  професійного росту. А тому є надія, що і цього року глобинські футболісти докладуть своїх зусиль,  щоб досягти нових вершин в змаганнях та порадують глобинських вболівальників вдалими виступами.

 

 

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада