1 2 3
У комунальників гаряча пора Друкувати Написати листа
Четвер, 16 березня 2017 16:18

Не дивлячись, що на дворі ще стоїть досить прохолодна погода, адже,  весна ще тільки набирає своїх обертів,  для працівників комунального підприємства м. Глобине настала сама гаряча пора.

«Роботи  хоч відбавляй, - говорить інженер з благоустрою «ККП м. Глобине» Сергій Карапиш, - не встигли придбати в одному місці, як знову якась оказія,  і знову змушені починати все спочатку. Ось і зараз. Тільки-но дозволила погода,  ми стали прибирати бруд, що за зиму накопичився понад обочинами, автобусними зупинками та стоянками автотранспорту  на центральних вулицях міста. Та не встигли ми придбати,  як працівники однієї з установ нашого міста знесли  на край стоянки автотранспорту все, що позгрібали із газонів та клумб. І доводиться все починати спочатку. Знову ж жителі міста тягають обрізані гілки до місць,  де знаходяться  сміттєві баки. Переконаний потрібно шукати якийсь вихід з цієї ситуації. Поки ж що це відбирає час, відволікає від виконання інших завдань з благоустрою та і чималі, при цьому,  приходиться нести витрати. А наше ж підприємство,  завдяки політиці стримуванню зростання тарифів, щоб вони не лягали ще одним тягарем на плечі жителів громади, аж ніяк не є прибутковим. Тож проблем вистачає..»

Не залишають поза увагою комунальники і прибирання зупинок громадського транспорту.

Тож,  давайте будемо поважати працю інших людей та намагатимемось дотримуватися елементарного порядку в громадських місцях. А то, навіть,  страшно уявити в що може перетворитися наше місто, якщо комунальники раптом би припинили робити свою щоденну, і часто не помітну роботу,  з благоустрою  та прибирання території.

alt

alt

Роботи з прибирання опалого листя в місті Глобине

alt

Працівники комунального підприємства міста виконують роботи з прибирання на автобусній зупинці в центрі міста Глобине. На першому плані - інженер з благогоустрою "ККП м.Глобине" Сергій Карапиш, який задовлений станом виконання робіт

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада