1 2 3
Роду нашого джерело Друкувати Написати листа
Понеділок, 27 березня 2017 07:12

22 березня 2017 року в м. Глобине в районному будинку культури відбувся концерт творчих колективів, студентів, викладачів Полтавського музичного училища імені М.В.Лисенка  під промовистою назвою «Роду нашого джерело», приурочений до 175- річниці славного нашого земляка, корифея української музики Миколи Васильовича Лисенка. В його проведенні брали участь лауреати всеукраїнських  конкурсів: капела бандуристів «Любава» під керівництвом Юлії Хниченко та ансамбль народних інструментів «гротеск» (художній керівник Світлана Тищик). В ході проведення урочистої святкової  програми звучали сольні виступи  юних співаків Олени Шевченко, Вікторії Марініч та Тараса Короля. Можливо,  – це майбутні зірки нашого українського пісенного Олімпу, які лише здобувають своє визнання та майстерність.

Всі   присутні на цьому концерті були приємно вражені майстерністю виконавців, адже, виступали ті,  хто був відібраний за свій хист, іскру божого таланту  до навчання в одному з престижних українських музичних училищ. Тож, всі хто прийшов на цю чудову зустріч отримали море позитиву, чудового настрою та хороших вражень.

alt

alt

alt

Фрагменти з концертної програми «Роду нашого джерело»

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада