1 2 3
В Глобинському районі представлено нового керівника Друкувати Написати листа
Вівторок, 28 березня 2017 12:54

28 березня 2017 року в актовій залі Глобинської райдержадміністрації  відбулося представлення нового голову Глобинської районної державної адміністрації – Вадима Івановича Данилевського,   який призначений на цю посаду Розпорядженням  Президента України 67/2017-рп  від 23 березня 2017 року.

Вадим Данилевський народився 12 серпня 1981 року, має дві вищі освіти юриста та спеціаліста з фінансів, які отримав,  закінчивши  у 2002 році   Національну академію внутрішніх справ України та у 2007 році – міжгалузевий інститут підвищення кваліфікації  Полтавського університету споживчої кооперації України.

В 1998-2003 роках працював в органах внутрішніх справ України в м. Києві та Полтаві. Потім на протязі 9 років  - водієм та юрисконсультом  в Миргородській центральній районної лікарні. З грудня 2012 року по травень 2014 року працював на посадах юрисконсульта, головного юрисконсульта та начальника юридичного відділу промислових підприємств Полтавщини. З травня 2014 року і до призначення на посаду голови Глобинської райдержадміністрації - працював на посаді першого заступника голови Миргородської райдержадміністрації.

Представляв нового очільника райдержадміністрації Глобинського району заступник голови Полтавської обласної державної адміністрації  Роман Товстий. Звертаючись до присутніх в залі працівників районної держадміністрації, начальників державних служб та установ району, представників органів місцевого самоврядування та керівників найбільших підприємств Глобинщини,  Роман Товстий відмітив, що Глобинський район є найбільшим в області за територіє та одним з найпотужнішим за аграрним,  сільськогосподарським переробним виробництвом в області, відмітив жахливий стан доріг в районі та висловив сподівання, що новий керманич району зуміє налагодити співпрацю з керівниками, як органів місцевого самоврядування,  так і керівниками господарств та  підприємств в районі для успішного розвитку Глобинщини.

Вадим Данилевський,   в свою чергу запевнив, що намагатиметься виправдати виявлене йому довір’я  на благо  Глобинської громади та працювати на позитив.

Сподівання на співпрацю, вирішення проблем  Глобинського району спільно з новим керівником Глобинської районної державної адміністрації висловив і голова Глобинської районної ради Володимир Сьомін. «Ми завжди готові до співпраці з районною державною адміністрацією, - зауважив він, - якщо це на користь всієї Глобинської громади».

Чимало добрих слів про свого колишнього заступника висловив і голова Миргородської районної державної адміністрації Юрій Коваленко, який теж був присутній на представленні нового очільника Глобинської райдержадміністрації. Відмічаючи позитивні досягнення Вадима Данилевського під час роботи в Миргородській райдержадміністрації,   він висловив сподівання, що такі ж добрі справи  будуть мати місце і в Глобинському районі та побажав  плідної праці та успіхів на новому місці роботи.

alt

Під час представлення нового керівника Глобинської райдержадміністрації. По центру - Вадим Данилевський

alt

Багато добрих слів на адресу свого колишнього заступника висловив голова Миргородської районної державної адміністрації Юрій Коваленко

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада