1 2 3
Святкові заходи в місті Друкувати Написати листа
Середа, 10 травня 2017 09:24

5 травня 2017 року в районному будинку культури м. Глобине відбулися урочисті заходи та святковий концерт приурочені до Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги.

Присутніх в залі глобинців  із знаменними святами привітали голова Глобинської районної адміністрації Вадим Данилевський та  Глобинський міський голова Станіслав Джусь. В програмі святкового концерту виступили кращі творчі колективи та виконавці Глобинського району: відомий в Україні Градизький гурт «Сусіди»,  юні танцюристи з танцювального колективу «Астарта-Зорецвіт»,  міський духовий оркестр «Орфей», самодіяльний народний ансамбль «Калина» з с. Погребів та інші колективи. Звучали пісні у виконанні талановитих виконавців –Іванни Ганджеги, Юлії Потоцької, Марини Малахової, Олександра Поповичука, Вікторії Яременко, Сергія Левченка та зовсім юного Арсена Кондуфора.

Щирі оплески глядачів викликав виступ ансамблю народних інструментів «Дивограй»,   до складу якого входять викладачі музичних шкіл Градизька, Великих Кринок та дитячої школи мистецтв міста Глобине.

Святковий концерт залишив багато позитивних емоцій та додав святкового настрою всім, хто мав змогу його переглянути.

alt

Голова Глобинської районної адміністрації Вадим Данилевський та Глобинський міський голова Станіслав Джусь на сцені районного будинку культури під час вітання глобинців із Днем памяті та примирення і Днем Перемоги над гітлеровським  нацизмом

alt

alt

alt

alt

alt

Фрагменти святкового концерту

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада