1 2 3
Конкурсна комісія зробила свій вибір Друкувати Написати листа
Середа, 10 травня 2017 15:54

На минулому тижні відбулося засідання конкурсної комісії Глобинської міської ради по відбору кандидатів на посаду керівника комунального господарства Глобинської громади. Для участі в конкурсі подали заявки два кандидата: головний інженер «ККП м. Глобине»  Володимир Миколайович Крюк та глобинець Анатолій Леонідович Шаповал.

За умовами конкурсу кожен з учасників мав презентувати своє бачення перспектив розвитку комунального господарства та першочергових заходів, які необхідно вжити для забезпечення успішної діяльності комунального підприємства.

Першим  члени конкурсної комісії заслухали Володимира Крюка. Як спеціаліст-практик  він презентував конкретні заходи, які на його переконання,  мають привести комунальне господарство до більш ефективної та успішної роботи. І насамперед модернізація водопостачання, зміцнення матеріально-технічної бази, адже  техніка, яка раніше перебувала в комунальному підприємстві,  в основному була придбана ще за часів Радянського Союзу, а отже,  і ефективність її роботи була вкрай низькою, бо чимало коштів вимагали постійні ремонти. Чималою проблемою є велика енергозатратність обладнання артезіанських свердловин, де не проведено ще   модернізацію, а це теж  постійні витрати на енергоносії. Як у водопостачанні,  так і забезпеченні освітлення вулиць,  шлях до успішної роботи – це запровадження диспетчеризації їх. Тим більше, що чимало кроків в цьому напрямку зроблено. А це і більш якісна робота з водопостачання і освітлення вулиць, а з іншого боку і  перспективи для економії коштів.

Більш емоційною та багатообіцяючою була презентація   бачення розвитку комунального господарства від іншого кандидата на посаду керівника комунального господарства Анатолія Шаповала. «Я бачу проблеми, я знаю як їх вирішити, я патріот свого міста, а тому докладу зусиль, щоб успішно вирішити ті проблеми,  які зараз мають місце в роботі комунального господарства нашої громади», - такі слова лунали з уст цього кандидата на посаду. Обидва кандидата показали приблизно однаковий рівень знань з трудового законодавства, відповідаючи на запитання члена конкурсної комісії  Олени Кошеленко. Чимало запитань конкурсантам задали голова комісії міський депутат Микола Білоус та член комісії Олександр Артюшенко.

За результатами проведення конкурсу комісія рекомендувала міському голові обрати на посаду керівника комунального господарства – Шаповала  Анатолія Леонідовича.

Коротка довідка: 42-річний претендент на посаду керівника комунального господарства житель міста Глобине Анатолій  Шаповал має вищу освіту, досвід роботи на керівних посадах в ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат» (2001-2006 роки) та ТОВ АФ «Мічуріна» (2008-2016 роках).

alt

Претендент на посаду керівника комунального господарства громади - Анатолій Шаповал

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада