1 2 3
Про оздоровлення та відпочинок дітей в пришкільних таборах Друкувати Написати листа
Середа, 14 червня 2017 15:39

Літо – час оздоровлення дітей. Організація літнього оздоровлення та відпочинку має велике значення для відновлення сил, поліпшення стану здоров’я учнів.

З  метою забезпечення належних умов для освітньої, культурно- виховної, фізкультурно- оздоровчої та спортивної роботи, на базі 9-ти шкіл  Глобинської громади  з 29 травня  по 16 червня 2017 року організовано роботу таборів з денним перебуванням.

До відпочинку в  таборах першочергово  залучено дітей віком від 7 до 14 років, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, зокрема 1 дитину, що перебуває під опікою, 105  -  з багатодітних сімей, 23 дітей, батьки яких брали або беруть участь у АТО, 16 дітей, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС, 13- з малозабезпечених сімей, 3 дітей-інвалідів та  3 обдарованих дітей. Всього у пришкільних таборах відпочиває 500 дітей.

Крім того, протягом роботи табору з денним перебуванням при Глобинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 5 функціонує літній мовний табір, у якому  учні поглиблюють знання з англійської мови.

В таборах забезпечується дворазове харчування, вартість якого однієї дитини в день становить 30,0 гривень. Міським бюджетом на ці цілі виділено 209 тисяч 160 грн. Харчування дітей здійснювалось згідно  меню, затвердженого управлінням Держпродспоживслужби в Глобинському районі та відділом  освіти виконавчого комітету Глобинської міської ради. В погодженому меню передбачені м’ясні, рибні, молочні страви,  фруктові соки.

Кожен день у пришкільному таборі має бути веселим, цікавим, наповненим новими зустрічами, новими враженнями, розвагами та екскурсіями. Тому педагогічними колективами сплановані різноманітні заходи. Це і подорожі по визначним місцям нашого краю, конкурси, змагання, вікторини, презентації, екологічні ігри тощо. На жаль, цьогорічна погода не сприяє організації купання у відкритих водоймах, проте працівники таборів докладають чимало зусиль, щоб учні добре відпочили й оздоровилися в період літніх канікул.

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада