1 2 3
Є перший об’єкт муніципальних ініціатив Друкувати Написати листа
Вівторок, 20 червня 2017 12:22

Минулої суботи  17 червня 2017 року були закінчені останні опоряджувальні роботи на об’єкті, який був анонсований  жителями вулиці Приглєбова міста Глобине  для участі в конкурсі муніципальних ініціатив жителів громади, здійснення яких передбачалось за рахунок співфінансування громадян або спонсорів та міського бюджету в співвідношення 10 відсотків  та 90 відсотків  від загальної вартості відповідно.

Учасники ініціативної групи,  яких представляв глобинець Валерій Пінчук, мали намір встановити в сквері по вулиці Приглєбова обладнання для  дитячого майданчика. Однак даний об’єкт вже був включений в план соціально-економічного розвитку громади. Тож, міська рада придбала і встановила дитячий ігровий комплекс     вартістю 79 тисяч гривень,  а жителі міста за власний кошт придбали дерев’яний паркан, металеві стопці, фарбу  та   понад 10 тонн  піску. Декілька днів підряд жителі цього мікрорайону  спільно працювали над ремонтом і того обладнання  дитячого майданчика, яке було ще раніше встановлене тут і благоустроєм території майданчика:  встановлювали  та фарбували паркан, виконували інші опоряджувальні роботи з благоустрою.

Тож, можемо констатувати, що перший об’єкт  в нашій громаді, що брав участь в конкурсі муніципальних ініціатив  успішно  реалізовано. Відтепер малеча, що проживає в  цьому мікрорайоні,  має чудове місце для активного дозвілля, а їх батьки, що входили до ініціативної групи, окрилені першим успіхом здійснення їх задуму, мають намір і наступного року брати участь в конкурсі муніципальних ініціатив, але вже з новими ідеями і  планами.

alt

alt

alt

Жителі вулиці власноруч провели встановлення паркану, його фарбування та благоустрій території дитячого майданчику

alt

Дітлахам тепер буде весела і цікаво проводити свій час на дитячому майданчику до  створення  якого доклали своїх зусиль дорослі:  їх батьки та рідні


 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада