1 2 3
У Глобине відбулося колегія Полтавської облдержадміністрації Друкувати Написати листа
Понеділок, 03 липня 2017 07:54

29 червня 2017 року у м. Глобине  відбулося виїзне розширене засідання колегії Полтавської  обласної  державної адміністрації.

Участь в цій колегії взяли і керівники Глобинської міської об’єднаної громади: Міський голова Станіслав Джусь, заступник міського голови Галина Токаренко та виконуючі обов’язків сільських старост Глобинської громади: Ольга Козіна, Станіслав Живолуп, Тетяна Садлівська та Тамара Кір’ян.

В ході засідання колегії    обговорено   виконання Програми розвитку аграрного комплексу області та дотримання місцевими органами виконавчої влади та місцевого самоврядування природоохоронного законодавства.

Очільник області наголосив на важливості  підтримки виробників з Полтавської області. Зокрема, як відмітив губернатор області Валерій Головко необхідно звернути на   увагу керівників Департаментів соцзахисту, охорони здоровя  та освіти на те, щоб  забезпечувати харчування в школах та інших навчальних закладах   продуктами, виробленими на Полтавщині. Адже,  в  в області є  підприємства, де високотехнологічне виробництво, а продукція та сировина мають європейський рівень якості. Тому необхідно   популяризувати виробника полтавського походження. Це треба розуміти і підтримувати таких підприємців при формуванні бюджету.

Також під час проведення колегії обговорили заходи з підтримки сільськогосподарської дорадчої діяльності  та  виконання природоохоронного законодавства місцевими органами виконавчої влади. Зокрема, наголосили на важливості налагодження системи роздільного збору твердих побутових відходів, а також їх утилізації.

Очільники області та учасники  колегії з числа представників Глобинської райдержадміністрації  та органів місцевої влади району  відвідали переробні підприємства міста Глобине.

alt

Під час відвідин ТОВ "Глобинський м'ясокомбінат"


 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада