1 2 3
До завершення робіт – лічені дні Друкувати Написати листа
Вівторок, 22 серпня 2017 14:42

1 вересня 2017 року має відкрити свої двері для малят населених пунктів Бабичівського старостату новий дошкільний навчальний заклад   – місцевий дитсадок  в складі навчально-виховного комплексу. До цієї, дійсно, знаменної події  в житті  жителів Бабичівки, Устимівки, Новобудови та Набережного готуються і дорослі,  і малята, яким належить вперше переступити поріг їх нової домівки.

Тож, чи встигнуть все зробити до 1 вересня цього року всі будівельні роботи, які, до речі, ще тривають, чи встигнуть підготуватися до його урочистого відкриття, чи затишно і зручно буде тут малятам - ці думки не дають спокою керівникам Глобинської громади.  І хоча будівельними роботами на цьому об’єкті постійно опікається місцевий депутат Глобинської міської ради Тимур Збираник, який постійно на зв’язку з керівниками громади, все ж,  щоб наочно переконатися, який стан справ,  на об’єкт вкотре вже прибули 22 серпня 2017 року Станіслав Джусь, Олександр Артюшенко, начальник відділу освіти міськвиконкому Олександр Іванченко, інженер технічного нагляду ФОП Сергій Клименко, в.о. Бабичівського сільського старости  Станіслав Живолуп.

Оглянувши стан виконання будівельних робіт,  прилеглу територію, порадившись з будівельниками    було вирішено розширити територію внутрішнього двору дитячого закладу, щоб малечі було вдосталь місця для їх ігор і веселого дозвілля та місця для встановлення обладнання   дитячого майданчика. Тут же на місці керівники громади та місцевого старостату вирішили питання щодо санітарної обрізки засохлих гілок акації, які загрозливо звисають над територією внутрішнього дворика дошкільного навчального закладу.

Міський голова Станіслав Джусь порадив в.о. сільського старости Станіславу Живолупу та начальнику відділу освіти  Олександру Іванченку активно залучати до проведення опоряджувальних  робіт працівників дитячого навчального закладу з тим, щоб впоратися з усіма роботами до початку навчального року.  А залишилося вже не так і багато.

alt

alt

alt

Під час перебування керівників Глобинської громади на будівельному обєкті  в  с Бабичівка

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада