1 2 3
Стартував новий навчальний рік Друкувати Написати листа
Вівторок, 05 вересня 2017 11:32

1 вересня 2017 року в загальноосвітніх закладах Глобинської громади  стартував новий навчальний рік. Шість  шкіл, три  філії та  одна гімназія гостинно відкрили свої двері для учнів.

Всього цього року в загальноосвітніх закладах  громади розпочало навчання 1724 учні. З них 210  «первачків» вперше переступили поріг навчальних закладів. А для 94 випускників  цей навчальний  рік стане останнім на шляху до самостійного дорослого життя.

Найбільше цього року – 528 учнів навчається в Глобинській ЗОШ І-ІІІ ступенів №5,     в Глобинській гімназії -506. Рекордсменом за кількістю учнів серед сільських шкіл є Пирогівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів. Цього року в ній навчається 120 школярів. А найменша кількість учнів  в Шепелівській філії (загальноосвітній школі І-ІІ ступенів) Глобинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5. Тут навчається всього  32 учня. До речі,  саме в цьому навчальному закладі найменша кількість учнів навчається в одному класі. В 7 класі  всього лише один учень.

Вперше цього року в Глобинській громаді відповідно до напрямків реформування освітньої галузі створено опорну школу. Нею для навчальних закладів Шепелівської ЗОШ І-ІІ ступенів, Жуківської ЗОШ  І-ІІ ступенів та Глобинської ЗОШ І-ІІ ступенів №4 стала Глобинська ЗОШ І-ІІІ ступенів  №5.

Слід зауважити, що реформування освітньої галузі проводиться з одночасним зміцненням матеріальної бази навчальних закладів. Зокрема, за рахунок державної субвенції   на опорну школу придбано сучасне обладнання для кабінетів математики, фізики, хімії, природничого. В класах навчального закладу встановлені сучасні інтерактивні дошки, проводиться капітальний ремонт спортивного залу.

В ряді навчальних закладів  на святі Знань побували і керівники громади, які привітали учнів  та педагогів  з початком навчального року та побажали їм успіхів в  навчанні та всебічному розвитку.

alt

Погодні умови зумовили проведення Дня Знань в Глобинській гімназії в приміщенні районного будинку культури м.Глобине

alt

Вітання учнів гімназії, педагогічного колективу навчального закладу та батьків і рідних гімназистів з Днем Знань та початком нового навчального року  від міського голови Станіслава Джуся

alt

Вітальне слово Глобинського міського голови на святі Знань та урочистостях з нагоди відкриття дитячого садка в навчально-виховному комплексі Бабичівської ЗОШ І-ІІІ ступенів


 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада