1 2 3
Розпочаті роботи на важливому об’єкті Друкувати Написати листа
П'ятниця, 20 жовтня 2017 13:45

Жителі мікрорайону Зарічки в місті Глобине знають настільки є важливим для них створення умов для безпечного пішохідного проходу через греблю річки Сухий Омельник по вулиці Заводській. Ця задавнена проблема турбує батьків школярів, які змушені добиратися на навчання до Глобинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 та проходити по вказаній дорозі. Особливо ця проблема гостро постає в сезон цукроваріння, коли на цукровий завод доставляють сировину – цукрові буряки для переробки. За відсутності тротуарної доріжки обабіч дороги, діти йдуть по проїзній частині дороги, а це завжди таїть в собі небезпеку настання нещасного випадку внаслідок ДТП.

Правда, ще зовсім недавно до цієї проблеми додавалися і величезні ями та калюжі на цій дорозі в районі земляної греблі. Та зараз ці проблеми вже позаду. Завдяки докладеним зусиллям керівництва міської ради,  цю частину вулиці Заводської вдалося капітально відремонтувати.

 Зараз же,  наступним етапом,  йде капітальний ремонт тротуарної доріжки вздовж греблі понад  асфальтною дорогою. «На жаль, зазначив міський голова Станіслав Джусь, - ці роботи в нас затягнулися в часі через  звичайну бюрократичну систему отримання дозволу на проведення робіт такої складності. Адже,  відтепер отримати такий дозвіл ми можемо тільки в Києві. Держава з однієї сторони проголошує децентралізацію, а з іншої – все більше дозвільних функцій перебирає собі. Якщо раніше ми такий дозвіл могли отримати в Полтаві,  то тепер – лише в Києві. Але,  як би там не було, ми зробимо те, що запланували. І я думаю,  глобинці в цьому вже можуть бути впевнені. Якщо ми щось плануємо, або обіцяємо – ми обов’язково це зробимо. Тож, зовсім скоро і ці біди наших заріччян залишаться в минулому, а вони отримають чудову   тротуарну доріжку для безпечного проходу через заводську греблю».

alt

alt

alt

Підготовчі роботи до укладання асфальтобетону на тротуарній дорожці по вулиці Заводській в м. Глобине в районі греблі черед річку Сухий Омельник

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада