1 2 3
Святкова зустріч Друкувати Написати листа
Четвер, 09 листопада 2017 15:17

З нагоди професійного свята – Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва в Глобинській громаді відбулася святкова зустріч працівників відділу культури  з керівництвом громади. Зустріч ця відбулася в Жуківському сільському будинку культури – одному з кращих сільських закладів культури. Тут не просто зберегли та відремонтували сільський будинок і створили в ньому умови для його роботи, а  й   активно працюють гуртки художньої самодіяльності в яких  охоплено  участю,  як юних жителів сіл Жуківського старостату та  молодь а й  людей старшого та поважного  віку.

Виступи   жуківських «артистів»  є прикрасою загальногромадських  заходів, а працівники сільського будинку культури, дійсно, вкладають частинку своєї душі в організацію та проведення сільських свят, урочистостей та святкових концертів.

 Учасників святкової зустрічі з професійним святом привітали начальник відділу культури спорту сім’ї та молоді міськвиконкому Олександр Шайнога, міський голова Станіслав Джусь.  На зустрічі були відзначені подарунками, квітами та врученням подяк кращі працівники закладів культури  Глобинської громади. Серед них і корифей клубної роботи – Олександр Гайдар  з с. Семимогил,  який  58 років свого життя  пропрацював у відділу культури на посаді завідувача Семимогильським сільським будинком культури.

В ході зустрічі зі сцени Жуківського сільського будинку культури у виконанні талановитих Марини Малахової (художнього керівника Жуківського сільського будинку культури), Юлії Потоцької (викладача Глобинської дитячої школи мистецтв) та Миколи Омельченка (директора Глобинської дитячої школи мистецтв) лунали чудові пісенні дарунки  для своїх колег.

Цього дня в Жуківському сільському будинку культури були особливо тепло і затишно. І не тільки від того,  що дбайливі господарі обладнали його сучасним опаленням, але і від щирості спілкування та тих побажань, що цього дня лунали на адресу працівників культури Глобинської громади.

Адже, сьогодні вони затребувані в громаді.   Як відмітив міський голова Станіслав Джусь, часи «виживання» для закладів культури громади пройшли та залишились в минулому. Зараз в Глобинській громаді робиться акцент на тому, щоб зробити будинки  культури, школи мистецтв  осередками культурного та духовного життя населених пунктів. Вкладаються реальні кошти в те, щоб забезпечити їх   необхідним обладнанням, робляться ремонти, відроджуються будинки культури там, де вони  до цього не працювали. І приємно, що більшість працівників будинків культури громади прикладають багато зусиль та своєї енергії в організації та проведенні своєї роботи. Свідченням цього є той факт, що люди йдуть до сільських будинків культури, а заходи які тут проводяться є цікавими та захоплюючими для них. І переповнені   зали  сільських будинків культури під час проведення святкових та урочистих  заходів яскраве підтвердження цьому.

alt

Працівників культури Глобинської громади вітає міський голова Станіслав Джусь

alt

Колег  вітає пісенним дарунком  Марина Малахова

alt

alt

Учасники святкової зустрічі

alt

Міський голова Станіслав Джусь з нагоди свята відзначив багаторічну працю ветерана клубної роботи Олександр Гайдара та вручив йому цінний подарунокalt 
Керівники громади, начальник відділу культури спорту сімї та молоді міськвиконкому  Олександр Шайнога з директором Глобинського міського будинку культури імені Франка  Валентиною Базаровою, якій було вручено відзнаку за значний вклад в  організацію роботи клубного закладу  

 

 

 

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада