1 2 3
Вагома допомога мецената Друкувати Написати листа
Четвер, 23 листопада 2017 13:02

 В зв'язку зі стартом медичної реформи у 2018 році, де первинна медико-санітарна допомога трактується,  як основна і пріоритетна ланка медичних послуг, вагому роль у виконанні завдань з лікувально-профілактичної допомоги відводиться медичному персоналу ФАПів. Передбачається, що саме на рівні первинної медицини необхідно максимально забезпечити лікування основних найпоширеніших захворювань,  незначних травм, отруєнь,  проведення профілактичних та протиепідемічних заходів, раннє виявлення інфекційних захворювань, проведення ретельного обстеження пацієнта для визначення подальшого лікування хворого чи то сімейним лікарем , чи потрібна допомога  спеціалізованих і високоспеціалізованих лікувальних закладів .

Оскільки,  на території села  Яроші  первинною доступною медичною установою для надання послуг є  ФАП, то для виконання завдань медичної реформи необхідно створити оптимальні умови,  як для пацієнтів, так і для працівників.  В приміщенні медичного закладу,  зведеному в  1998 році господарським способом, цьогоріч гостро постало питання необхідності ремонтних робіт.  Поріг практично розсипався, вийшли з ладу двері на горище,  протікав дах   біля димохідної труби,  взимку перемерзав каналізаційний стік та подача води.

 З проханням  допомогти  вирішити коло виниклих проблем   звернулися до голови СФГ "Верест" Станіслава Голобородька.  Меценат відразу направив керівника будівельної бригади  Михайла Перебенесюка для всебічного вивчення питання. Як успішний господарник,   Станіслав Іванович ґрунтовно підійшов до планування і  виконання необхідних робіт.   Коштом аграрія були придбані якісні матеріали і закипіла робота.

Справжні віртуози свого фаху  Володимир Микитюк,   Леонід Савчук, Василь Перебенесюк,  Григорій Гришко   швидко  підготували поріг для  покриття відповідним    розчином.  Досвідчений   майстер, виважений і  сумлінний  будівельник Михайло Перебенесюк  вправно демонтував  старі двері на фронтоні приміщення і відразу встановив нові,  добротні, виготовлені власноруч. Ремонтні роботи даху, каналізації, утеплення водогінної та водостічної труб  дружня бригада завершила протягом дня.

Приємно відмітити, що фахівці  продемонстрували злагоджену командну роботу,  з ентузіазмом і відповідальністю трудилися на об'єкті,  щоб і пацієнтам і працівникам ФАПу було зручно і затишно перебувати в  медичному закладі.

Висловлюємо щиру подяку  Станіславу Івановичу Голобородьку за розуміння   та вагому  підтримку   у вирішенні проблем села.

Староста Пирогівського  старостинського округу    Тамара Кір´ян

alt

alt

alt

Будівельники з з СФГ "Верест"під час виконання ремонтних робіт приміщення Ярошівського ФАПу 

 

 

 

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада