1 2 3
Оголошення про проведення громадського обговорення Друкувати Написати листа
Четвер, 19 березня 2015 10:36

Оголошення

 

З метою забезпечення економічного зростання , підвищення самодостатності територіальної громади, розвитку території та покращення добробуту їх мешканців, підвищення ефективності вирішення проблем громади, забезпечення права членів територіальної громади брати участь у підготовці рішення щодо добровільного об’єднання Глобинської міської територіальної громади з суміжними територіальними громадами, отримання від членів громади пропозицій і зауважень із зазначеного питання, забезпечення конституційності, законності, добровільності,  прозорості та відкритості місцевого самоврядування, керуючись Порядком проведення громадського обговорення на території Глобинської міської ради, відповідно до Законів України  «Про добровільне об’єднання територіальних громад» від 5 лютого 2015 року № 157-VІІІ, «Про місцеве самоврядування в Україні», 18 березня 2015 року Глобинським міським головою прийнято розпорядження «Про проведення громадського обговорення пропозиції щодо ініціювання добровільного об’єднання територіальних громад».

Розпорядженням визначено проведення  на протязі 30 календарних днів громадського обговорення пропозиції щодо ініціювання добровільного об’єднання територіальних громад:

1)      Глобинська міська територіальна громада у складі населених пунктів: м.Глобине, с.Шепелівка, с.Черевані, с.Семимогили, с.Новомосковське, с.Кордубанове, с.Старий Хутір, с.Новодорожнє;

2)      Жуківська сільська територіальна громада у складі населених пунктів: с.Жуки, с.Коломицівка, с.Павлівка, с.Жорняки, с.Новоселівка;

3)      Опришківська сільська територіальна громада у складі населених пунктів: с.Опришки, с.Битакове Озеро, с. Мар'їне;

4)      Пирогівська сільська територіальна громада у складі населених пунктів: с.Пироги, с.Яроші;

5)      Пустовійтівська сільська територіальна громада у складі населених пунктів: с.Пустовійтове, с. Балабушині Верби;

6)      Пузиківська сільська територіальна громада у складі населених пунктів: с.Пузикове, с.Махнівка;

7)      Обознівська сільська територіальна громада у складі населених пунктів: с.Обознівка, с.Жовтневе, с.Гуляйполе, с.Новий Виселок, с.Багни, з визначеним адміністративним центром об’єднаної територіальної громади – місто Глобине Глобинського району Полтавської області та назвою об’єднаної територіальної громади – Глобинська міська територіальна громада.

Створено робочу групу з підготовки та проведення громадського обговорення в кількості 7 осіб та затверджено  її персональний склад.

Інформація щодо діяльності робочої групи  та проведення  громадського обговорення буде  оприлюднюватися у засобах масової інформації  та на офіційному  web – cайті міської ради.

Із зауваженнями та пропозиціями звертатися до виконавчого комітету Глобинської міської ради як на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду так і у письмовому вигляді за адресою: м.Глобине, вул. Леніна,285.

За додатковою інформацією звертатись за  тел. 24-2-19, 24-7-30, 24-9-52, 24-3-74.

 

 

 

Міський голова                                                 Джусь С.В.

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада