1 2 3
Порушників притягнуто до відповідальності Друкувати Написати листа
Середа, 27 травня 2015 14:38

26 травня 2015 року відбулося чергове засідання адміністративної комісії при Глобинській міській раді, яка розглянула цілий ряд адміністративних справ про порушення  правил благоустрою населених пунктів, та за фактом доведення неповнолітнього до стану сп’яніння, що мало місце на території м. Глобине. За всіма вказаними фактами комісією прийняті обґрунтовані та законні рішення про притягнення винних осіб до відповідальності, По двох фактах вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення  («Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів»)  та за ст.  182  Кодексу України про адміністративні правопорушення («Порушення вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів щодо захисту населення від шкідливого впливу шуму чи правил дотримання тиші в населених пунктах і громадських місцях») розгляд перенесено на наступне засідання.

Цього разу було притягнуто двох осіб за  порушення  правил благоустрою населених пунктів, що виразилося в самовільному вивезенні сміття власним автотранспортом в лісонасадження на околицю Глобине, а в іншому випадку в самовільному складуванні  сміття та рештків органічних добрив  в неустановленому місці. Порушники намагалися знайти співчуття в членів адміністративної комісії, що такі вчинки здійснили мало не вперше. Адже адміністративний штраф за вчинення таких правопорушень передбачає суму від 340 до  1360 гривень. Тож цього разу  члени комісії пішли на зустріч порушникам, однак штраф в розмірі 850 гривень та 340  гривень  відповідно кожному з них доведеться сплатити. Тож і варто задуматись, а чи не  легше цивілізовано і чесно вчиняти із сміттям і побутовими відходами, сплативши в комунальне підприємство послуги за їх вивезення, ніж потім хтозна в кого позичати очей та проситися про  те, щоб  знайшли пом’якшуючі обставини для протиправного вчинку.

Притягнутий був до адміністративної  відповідальності і житель м. Глобине   громадянин Голубничий О.С., який  розпивав спиртні напої з неповнолітнім  М., чим довів останнього до стану сп’яніння. Тож тепер і йому доведеться сплатити  штраф, щоб знав з ким і де пити оковиту.

Проводили  засідання адміністративної комісії її голова - заступник Глобинського міського голови Перевьорткін В.Г. та секретар комісії – спеціаліст І категорії міської ради Хомуляк Г.О..

Під час проведення засідання  адміністративної комісії при виконкомі Глобинської міської ради

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада