1 2 3
Коли уривається терпець Друкувати Написати листа
Середа, 03 червня 2015 13:45

Проблема стану доріг в місті Глобине не нова. Хоч як не намагається зараз Глобинська міська рада  провести ремонт доріг на вулицях нашого міста та населених пунктів міської ради, для цього потрібний певний час і зрозуміло кошти. Вже в цьому році чимало доріг вдалося відремонтувати,  як за кошти міського бюджету так і за сприяння та допомоги спонсорів - ТОВ ІПК «Полтавазернопродукт»   та  ТОВ «Глобинський переробний завод». До проведення шляхово-будівельних робіт задіяні   працівники філії  «Глобинський  райавтодор»  та кременчуцького приватного підприємства «КРЕМ-СТАЛЬ».

Свої корективи в проведення ремонтно-відновлювальних робіт на вулицях  нашого міста  вносила цьогоріч і погода – часті опади цієї весни ставали на заваді проведення таких робіт. На черзі проведення ремонту провулку Технічний в місті Глобине, де вже стан дороги  є критичним.

Зрозуміло, що всім хочеться аби такі роботи були проведені якнайшвидше  і до цього докладають свої  зусилля,  як шляхові майстри так і працівники міської ради, відповідальні за цю ділянку роботи. І глобинчани  можуть бути  впевненими в тому що ці роботи не будуть зупинятися ні на мить.

От як тільки встановити черговість таких робіт, яка дорога потребує в першу чергу ремонту. Це вже інше питання.

Вплинути на черговість робіт вирішили члени громадського формування «Глобинська сотня самооборони», які в ультимативній формі звернулися до міської ради вимагаючи невідкладного ремонту дорожнього покриття вулиці Заводської в м. Глобине, зокрема ділянки, що проходить по греблі річки Сухий Омельник. У випадку не вжиття заходів глобинські самооборонці погрожують вчиненням актів громадської непокори на території міста, щоб таким чином, як вони стверджують  привернути увагу до необхідності проведення  ремонту.

З такою позицією членів громадського формування погодитись важко. Адже такий шлях   вирішення  тих чи інших важливих питань шляхом шантажу, погроз є неприйнятним в демократичному правовому суспільстві.   В міській раді знають про всі проблеми,  які є  і намагаються їх вирішувати. І  вулиця Заводська теж буде відремонтована  на протязі літа, із спеціалістами зараз вирішуються питання яким чином провести її ремонт, є наміри залучити до відновлення цієї ділянки дороги і спонсорів, адже не секрет, що ця дорога  перебуває в аварійному стані із-за  великого навантаження на неї в сезон цукроваріння на Глобинському цукрокомбінаті.

Тож надіємося,  що із керівниками та членами ГФ «Глобинська сотня самооборони»  буде знайдено порозуміння. Адже краще співпрацювати та вирішувати всі питання спільно,  ніж  намагатися вирішувати їх шляхом конфліктів та шантажу.

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада