1 2 3
Цього суботнього дня Друкувати Написати листа
Субота, 06 червня 2015 23:14

 

Погодні умови цього року часто стають на заваді проведенню робіт з ремонту доріг та благоустрою міста. Тож всі,  хто задіяний на таких роботах і прагнуть вчасно і належно зробити справу – намагаються  використати кожну погожу годину.

6 червня 2015 року,  не  дивлячись на вихідний  день,  працівники кременчуцького приватного шляхово-будівельного підприємства  «КРЕМ-СТАЛЬ» продовжували свою роботу по капітальному ремонту провулку  Технічного  в м. Глобине. С самого ранку в місто Глобине автомобільними тягачами доставили спеціальну асфальтово-вкладальну техніку, потужними автомобілями привезли асфальт з щебенем спеціальної фракції, враховуючи той факт, що дана дорога експлуатується багатотонними автомобілями, а отже і покриття асфальту потрібне відповідне. Вже до 17 години  вечора цього ж дня роботи з укладення асфальтованого покриття йшли до свого завершення. Ідеально рівна поверхня дороги не залишали нікого байдужим. Проїжджаючі мимо  водії автомобілів по щойно відремонтованій дорозі не приховували свого задоволення, адже після того, як вони стрибали по ямах та вибоїнах проїжджаючи тут, то тепер та дорога залишиться хіба що в спогадах.

Не відпочивав цього дня і Глобинський міський голова Станіслав Джусь, декілька раз на день навідавшись до дорожніх будівельників, хвилюючись щоб ці роботи були проведені і вчасно і якісно. А потім, щоб будівельники перейшли по закінченню на інші об’єкти, які потребують нагального ремонту: і частина вулиці Героїв Краснодону і Карла Маркса  від повороту з Енгельса в напрямку с. Жуки. З будівельниками вдалося домовитись, а вірніше міському голові Станіславу Джусю вмовити їх,  щоб вони вже постаралися та попрацювали і в неділю, а відпочити можна буде і в середу коли синоптики обіцяють черговий дощ. Прохаючи будівельників попрацювати у вихідні міський  голова  в той же час прискіпливо цікавився  і товщиною асфальтного  покриття на дорозі і  дотриманням технологій при укладці асфальту, адже потрібно щоб дороги служили тривалий  час.

Навідався цього дня міський голова Станіслав Джусь і в с. Черевані. Адже від сьогодні в Череванях уже  закінчені монтажні роботи з будівництва вуличного освітлення в цьому населеному пункті. Новенькі блискучі  ліхтарі нічного освітлення  встановлені на всій протяжності  центральної вулиці Нахімова  та вулиці, що йде до залізничної зупинки «Черевані» та до центру міста Глобине. На днях світло  буде підключено та засяє на вулицях села, створюючи його жителям додаткові зручності. Прохання про освітлення вулиць села було висловлене жителями села під час зустрічі 4 квітня цього року з міським головою Станіславом Джусем, що відбулася в приміщенні сільського клубу. Тоді очільник міської ради пообіцяв селянам, що  розглянуть це питання на сесії з депутатами і постараються вирішити його позитивно.

В с. Черевані  цього червневого суботнього дня  Станіслав Джусь, оглядаючи виконані електромонтерами Глобинської філії «Полтаваобленерго» монтажні роботи по установці ліхтарів, мав зустрічі і  з жителями села, які цікавилося причиною візиту голови до їх села та  дякували йому за дотримане слово по   освітленню вулиць,   яке вони матимуть тепер. Обговорили вони також питання ремонту асфальтованого покриття вулиць села  та інші питання щодо благоустрою населеного пункту.

Безпосередньо на місці проведення капітального ремонту провулку Технічного в м. Глобине міський голова Станіслав Джусь зясовує хід та якість  робіт

Разом з представником будівельної організації міський голова Станіслав Джусь оглядає стан та якість укладеного асфальтного покриття

Представник будівельної організації -виконроб приватного підприємства "КРЕМ-СТАЛЬ" надає пояснення міському голові Станіславу Джусю щодо технологчних характеристик  асфальтованого покриття та  та  порядку  ущільнення каткуванням асфальтованого покриття

Навіть такі трьохосні вантажівки проїжджаючи по свіжо  укладеному асфальтованому покритті не залишають ніякого сліду вдавлення, що є одним з підтвердженням  якості робіт шляхових майстрів

Перевіряється робота асфальтоукладчика. До речі робота останнього здійснюється за допомогою бортового компютера, який чітко і рівномріно проводить укладання асфальтованого покриття згідно заданої програми.

Глобинський міський голова Станіслав Джусь уважно слухає пояснення представника будівельної  організації

Таким  був стан  дороги по провулку Технічному в м. Глобине ще день тому - на ранок 5 червня 2015 року

І такий вигляд має дорожнє покриття через день - на 17 годину 6 червня 2015 року. Проводиться ущільнення асфальтного покриття шляхом його механічного коткування.

Міський голова Станіслав Джусь дає вказівки щодо окремих моментів з ремонту дорожнього покриття.

Іде робочий  процес - вигрузка асфальту в бункер асфальтоукладчика

Міський голова Станіслав Джусь переконує представника підрядної будівельної організації продовжити роботи з ремонту вуличного покриття в м. Глобине і наступного вихідного дня  в неділю 7 червня 2015 року

Новий ліхтар нічного освітлення після його монтажу на стовпі електроопори на центральній  вулиці  в с. Черевані

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада