1 2 3
Будівельні роботи на міському стадіоні Друкувати Написати листа
П'ятниця, 07 серпня 2015 11:01

Тривають безперервно роботи на міському стадіоні по вулиці героїв Краснодону  в м. Глобине. Безсумнівно, що цей  колишній стадіон  вже найближчого часу стане улюбленим   місцем відпочинку і дозвілля малечі, фізичного гартування і становлення спортивного майстерності  глобинчан. Адже той комплекс дитячих ігрових споруд та обладнання, спортивних площадок та тренажерів і гімнастичних снарядів  надасть змогу цікаво та з користю проводити свій час  не залежно від віку. Тож і приділяє міський голова Станіслав Джусь таку увагу цій будову. Крім того вона має стати до ладу до Дня  Незалежності України, а днів то залишилось не так вже й багато. Поки-що все йде за планом  та відповідно до будівельних норм. Бетонована площадка  повинна вистояти свій термін, перш ніж на ній відновляться  подальші роботи з її монтажу та обладнання.

За допомогою  спеціальної будівельної техніки іде вирівнювання  території,   що має входити до дитячого ігрового та спортивно-оздоровчого комплексів, а також  ліквідація залишків колишньої огорожі, заростів бур’янів, дикорослих кущів і порості дерев та несанкціонованих смітників зі сторони вулиці Островського. Після проведення цих робіт  значно розшириться вулиця і її жителі вже не матимуть тих проблем, які вони мали з її проїздом по вулиці у випадках,  якщо хтось біля свого двору  тимчасово залишав транспортний засіб. Під час  спілкування з міським головою Станіславом Джусем та керівником ІПК «Полтавазернопродукт» Юрієм Мацаком  місцеві жителі дякували їм за те, що нарешті і їм розвидниться, приберуться хащі, смітники, які створювали певні незручності   проживаючим поряд.

Вся територія стадіону буде огороджена бетонним забором, будівельні роботи з будівництва паркану  теж продовжуються. Встановлюються бетонні стовпи, відстані між якими,  після часу необхідного для  їх укріплення  та зміцнення,  заповнюються бетонними секціями.

Окремо, перефразовуючи класиків,  хочеться сказати про    керівника ІПК «Полтавазернопродукт»  Юрія Мацака. Якби всі керівники великих підприємств міста проявляли таку громадську та  патріотичну позицію до рідного краю, то наший край був би набагато кращим та комфортнішим для його жителів.

В рамках співробітництва  соціального партнерства  між Глобинською міською радою та  тими підприємствами, які є в нашому місті, останніми надається сприяння у зведенні нових будов, ремонті доріг,  проведенні   вуличного освітлення та інших заходах з благоустрою нашого міста та населених пунктів Глобинської міської ради. І це все дякуючи тому,  що керівники таких підприємств, не залишаються осторонь  вирішення проблем, а співпрацюють  з міською радою  для покращення благоустрою та розвитку Глобинської громади.

Надіємось що і  в подальшому ця тенденція  співпраці  керівників громади та підприємств регіону збережеться, адже така співпраця лише на користь Глобинській громаді.

Глобинський міський голова Станіслав Джусь та генеральний директор ІПК "Полтавазернопродукт" Юрій Мацак проводять  огляду стану будівельних та упоряджувальних робіт на міському стадіоні по вулиці Героїв Краснодону в м. Глобине

Глобинський міський голова під час спілкування з жителями вулиці Островського м. Глобине з приводу будіельних робіт на міському стадіоні

 

 

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада