1 2 3
Відбулася перевірка стану готовності Друкувати Написати листа
Середа, 23 вересня 2015 10:11

22 вересня 2015 року в м Глобине представниками Глобинської міської ради, підрядного підприємства «КРЕМ-СТАЛЬ», авторами проектної документації  проведено перевірку відповідності технічним вимогам тротуару в центральній частині міста, будівництво якого тривало по вулиці Леніна з кінця серпня  цього року.

Постільки однієї з додаткових вимог до капітального ремонту тротуару було забезпечити водовідвід, то для перевірки технічного стану з цих питань було залучено спеціалістів з місцевого підрозділу МНС, які пожежним автомобілем підвезли воду. В різних місцях  розташування тротуару проводився вилив  води на асфальтне покриття тротуару  і здійснювалось спостереження як відбувається сходження води з поверхні тротуару.

Проведеною перевіркою встановлено необхідність в окремих місцях   обладнання додаткових водостоків. Тож,  для  закінчення робіт з капітального ремонту тротуару необхідно  усунути виявлені недоліки, що дасть змогу, як  своєчасно сходити воді  з поверхні тротуару під час опадів, а отже і  додаткові зручності в користуванні тротуаром  та  продовжить строк експлуатації тротуару.

Працівники місцевого підрозділу МНС готуються до випробування  відповідності покриття поверхні тротуару технічним вимогам проектних документів

Іде спостереження за тим, як відбувається стік води з поверхні тротуару

Визначаються місця додаткових стоків  для стічних вод з тротуару

З цікавістю за тим, що відбувається під час перевірки технічного стану тротуару спостерігали і представники громадськості

 

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада