1 2 3
Розпочато роботи з ремонту та обладнання дитячого майданчика Друкувати Написати листа
Четвер, 24 вересня 2015 12:13

24 вересня цього року на  дитячому майданчику  в центрі нашого міста в парку відпочинку розпочалися роботи з встановлення додаткового обладнання. Так, замість демонтованої аварійної  гірки працівниками ПП Черевань встановлюється сучасний ігровий комплекс «Мультик» з 4 баштами, переходами на підвищеннях та декількома спусковими гірками. Глобинський міський голова Станіслав Джусь, приватний підприємець Сергій Черевань та директор Глобинського комбінату комунальних підприємств Володимир Карабут тут же, прямо на місці, визначають, де саме має бути розміщене ігрове дитяче обладнання та лавки для відпочинку дітей і дорослих.

 

Крім, зазначеного ігрового комплексу «Мультик», на дитячому майданчику в центрі міста мають бути додатково встановлені гойдалка подвійна, дитячий балансир, карусель з рулем та карусель обертова. Все це обладнання буде придатне для використання – дозвілля малечі вже на День міста, тобто, в суботу 26 вересня 2015 року.

Тут же, на дитячому майданчику, працівницями Глобинського комунального підприємства проводиться ремонт бетонних конструкцій дитячого майданчика та їх фарбування.

В центральному парку відпочинку поряд з дитячим майданчиком працівники комунального підприємства проводять прибирання території парку та центральної алеї, що йде до стадіону. Місто готується до відзначення свого свята.

Визначення місць розміщення нового обладнання на дитячому майданчику

Нові елементи обладнання для дитячого майданчика

Працівники ПП Черевань за встановленням  обладнання на дитячому майданчику в парку відпочинку в центрі м. Глобине

Комунальні працівниці за ремонтом та фарбуванням бетонних конструкцій дитячого майданчика

В планах тут за дитячим майданчиком вглиб парку відпочинку має бути міні-футбольне поле із спеціальним сучасним покриттям, щоб малеча могла весело та з азартом проводити свій час  в іграх з мячем

Жителька с. Шепелівки цікавиться в міського голови Станіслава Джуся,  коли ж і у них в їхньому селі буде збудовано подібний дитячий майданчик? На що отримала відповідь, що вже з наступного року в усіх селах обєднаної громади мають бути обладнані такіж дитячо-спортивні майданчики, де могли б змістовно та цікаво проводити час,  як малеча так і юні та старші жителі сіл

 

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада