1 2 3
Споживач завжди правий ! Друкувати Написати листа
Вівторок, 20 квітня 2010 13:20


«Споживач завжди правий !» Цей крилатий вислів супроводжує нас на кожному кроці. Але чи завжди ми почуваємо себе захищеними та задоволеними ? Повсюди доводиться стикатися з обманами та обрахунками, продажем неякісних товарів, наданням послуг неналежним чином та некоректною поведінкою торгівельних працівників.
Тому, відповідно до Кодексу України про адміністративні правопорушення на продавців, які обраховують та обважують споживачів, продають прострочений товар, не зазначають ціну продукції на ярликах ( цінниках ) і здійснюють інші порушення Правил торгівлі – накладається штраф від 170 грн. до 459 грн.

Якщо ваші права покупця порушено – повідомляйте про такі факти у письмовому зверненні ( заява чи скарга ) особисто чи поштою виконавчий комітет Глобинської міської ради за адресою : вул. Леніна, 285, м. Глобине, індекс 39000 або Полтавське обласне управління у справах захисту прав споживачів за адресою : вул. Пушкіна, 16, м. Полтава, індекс 36011. Порушники будуть оштрафовані, а інформація про них та магазини, в яких вони працюють, буде надрукована в засобах масової інформації.


Олександр Білаш,
інспектор по захисту прав споживачів Глобинської міської ради

 

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада