1 2 3
Свято інтелекту, гідності, таланту Друкувати Написати листа
Понеділок, 18 грудня 2017 15:59

Днями в актовій залі Глобинської гімназії №1 ім. В.Є. Курченка відбулася офіційна зустріч міського голови Станіслава Джуся з обдарованими  учнями шкіл та гімназій, переможцями міжнародних, всеукраїнських, обласних конкурсів та олімпіад. Почесними гостями були успішні люди Глобинської громади: вчитель біології Глобинської гімназії, Заслужений Учитель України Микола Скляр, почесний громадянин міста, Заслужений працівник промисловості України, міський депутат Юрій Мацак, тренер Глобинської районної спортивної школи Геннадій Тарасенко.

На початку зустрічі для учнів та гостей була презентована відеорозповідь про  Глобинську об’єднану територіальну громаду, про її надбання та основні напрямки роботи.

Зі словами привітання до присутніх звернувся міський голова Станіслав Джусь, висловивши подяку за наполегливу працю дітям та їх наставникам на шляху до здійснення мрій та за вміння досягати високих результатів. Водночас наголосив, що керівництво громади, в свою чергу, завджи буде сприяти  та допомагати юним талантам. З цією метою планується створення молодіжного парламенту при міській раді, аби юні жителі громади,  вже зараз, могли долучатися до вирішення важливих питань соціально-економічного розвитку громади, про що повідомив міський голова під час виступу.

Слова привітань та настанов пролунали і від запрошених почесних гостей.

Наприкінці зустрічі міський голова вручив відзнаки міської ради «юній еліті» нашої громади, їх вчителям і наставникам, та повідомив, що до кінця року їм буде виплачено фінансові винагороди на загальну суму 130 тис. 800 грн.

З вітальним словом та музичним привітанням виступила і голова районного учнівського парламенту, учениця Глобинської гімназії №1 ім.В.Є.Курченка  Дарина Шутька.

«Майбутнє нашої держави у ваших руках! Ми впевнені, що в майбутньому ви виправдаєте всі наші сподівання і надії, що ви завжди будете не байдужими до своєї родини, до свого міста, до своєї громади і України. І ми впевнені, що ви будете надійними продовжувачами справи своїх батьків, своїх вчителів і наставників» - завершила зустріч заступник міського голови Галина Токаренко.

alt

alt

alt

alt

alt 

alt

Фрагменти із зустрічі керівництва міської ради з обдарованими учнями громади 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Додати коментар

Правила додавання коментарів

Шановні користувачі нашого сайту, переконливо просимо ознайомитись з правилами додавання коментарів.

Мови нашого сайту - українська та російська. Звертайте увагу на правопис. Використання трансліту (написання українських, російських слів символами латиниці) при написанні повідомлень допускається тільки в крайніх випадках. Правка коментарів, які відповідають правилам сайту, не проводиться.

В коментарях категорично заборонено:

1. лайки, нецензурні вирази;
2. порушень законів Конституції України, некоректних висловів щодо державних символів;
3. ознак ксенофобії та релігійної ворожнечі;
4. реклами, спаму, флуду тощо.
5. особиста образа.
6. поширення недостовірної інформації (коментар буде видалений до моменту надання доказів!)

Всі коментарі, що порушують правила, будуть видалені з посиланням на відповідний пункт правил!
Дякуємо за порозуміння.


Захисний код
Оновити



Пошук по сайту

Фотогалерея

Глобинська міська рада